Ubisoft VR Escape Game & Lasergamen

VR-Escape Game
In deze magische wereld "gecreëerd door Ubisoft" speel je samen een supertoffe VR-Escape game! Iedereen kiest een eigen personage, in de game zie je elkaar, moet je samenwerken en heb je 1 uur om te ontsnappen. Hoe snel lossen jullie de puzzels op?

Beschikbare Ubisoft games: Escape The Lost Pyramid, Beyond Medusa's Gate en The Dagger of Time

Omgeving:
Wij beschikken over twee escape game rooms. Let op: Je speelt de escape games in tweetallen met minimaal 2 en maximaal 4 personen tegelijk in één game! Het is ook mogelijk om een wedstrijdelement toe te voegen door bijvoorbeeld 4 tegen 4 te gamen op tijd en verdeeld over 2 escape game rooms.

Moeilijkheidsgraad:Wij adviseren om deze game te spelen vanaf 12 jaar.

Lasergamen
Stap in een fascinerende wereld met meerdere verdiepingen. Kruip en sluip door de in blacklight verlichte steegjes, verschuil je in een tank, bovenin een gebouw of in de gestrande space train! Probeer anderen zo vaak mogelijk te raken in een solo game of speel in teams tegen elkaar. Aan het einde kun je op het beeldscherm de score zien. Wie gaat er winnen?Food & DrinksHeerlijk eten op ons centraal gelegen sfeervolle horeca plein waar onze chef-kok jullie meeneemt op reis over onze planeet en verrast met heerlijke gerechten. Samen lekker borrelen aan de bar waar je geniet van een heerlijk glas wijn, vers getapt biertje, luxe cocktail of glas bubbels in een sfeervolle industriële setting met luxe twist. Bekijk onze uitgebreide drankenkaart, cocktailkaart en menukaart met allerlei heerlijkheden.


    Wat krijg ik?

  • 1 vr escape game
  • 12 minuten lasergamen

Programma (2u 30m)

Check-in

15 minuten voor aanvang

Briefing

VR instructies

Ubisoft VR Escape Game

Los zo snel mogelijk samen de puzzels op!

Pauze

Briefing

Lasergame instructies

Lasergamen

12 minuten lasergamen

Einde programma

Waarom Planet Awesome?

  • De leukste activiteiten onder één dak
  • Coronaproof uitje
  • Goed bereikbaar & gratis parkeren
  • Gemakkelijk online reserveren
  • Kosteloos annuleren
  • PIN ONLY, wel zo veilig